FröknarnaLogo

Förskolan
Gården

AB Fröknarna expanderar och utökar sin populära verksamhet med en ny förskola i Norrköping. Förskolan Gården mitt i city med start 180301. Kul!
    Vårt mål är att bedriva barnomsorg med hög kvalitet, med välutbildade pedagoger. Vi serverar bara hemlagad mat och eftersträvar att alla våra verksamheter ska vara Kravcertifierade på nivå tre. Läs mer om våra nuvarande verksamheter under rubriken "Förskolor".
    Vi planerar för ytterligare expansion framöver och vill därför få kontakt med utbildade förskollärare, barnskötare och kockar.
    Är du intresserad av att arbeta i en småskalig verksamhet med sund pedagogik och där möjligheten att påverka som individ finns.
Då kanske vi har jobbet för dig!
Hör av dig till:
AB Fröknarna
Hagebygatan 57
60352 Norrköping
Frågor mejlas till: kontakt@froknarna.com

Personal sökes

Förskollärare sökes till Förskolan Hagen i Norrköping. Tjänsten är tillsvidareanställning 100 % med inledande provanställning i 6 månader.
    Förskolan Hagen är en liten förskola som drivs av AB Fröknarna. Här finns 26 barn, sex pedagoger och en kock. Vår ambition är att bedriva barnomsorg med hög kvalitet, med hjälp av välutbildade pedagoger.
   Vi söker dig som har förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation och med erfarenhet av att arbeta i barngrupp på förskola. Du är van att dokumentera och har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt och tar eget ansvar för såväl din egen som förskolans måluppfyllelse och utveckling. Du är flexibel, engagerad, nyfiken och ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.     Du ser det kompetenta barnet och har förmågan att se varje barn. 
Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.
Vi erbjuder:
Engagerade kollegor, arbetskläder, kontinuerlig handledning av resurspedagog och friskvårdsbidrag.
   Välkommen att skicka din ansökan senast den 30  november, men gärna tidigare, innehållande CV, löneanspråk och ett personligt brev där du motiverar varför du är den rätta på just denna tjänst. Ansökan  och frågor mejlas till:
kontakt@froknarna.com
Beställ gärna redan nu utdrag ur belastningsregistret, då det kan ta lite tid att få det hemskickat.
   Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.
 

Nyfiken på färg.

Våra Nyfiken på-kurser är en serie praktiska kompetensutbildningar för pedagoger,
konstnärer och övriga som arbetar med skapande bild, färg och form tillsammans med barn. Kurserna ger dig, under ledning av Lotta Möller, bra metoder för att på ett färgsprakande och lustfyllt sätt uppfylla mål i förskolans läroplan. Nästa kurstillfälle planeras till våren 2019. Intresserad? Kontakta oss här.

BarnvänligtMässan

Vår goda idé – mässan Barnvänligt – satsar vi på att få till stånd under 2019. 
   Vet du redan nu att du vill du vara med och presentera sund verksamhet eller sunda produkter  – hör gärna av dig. Kontakta oss här.