FröknarnaLogo

Personal sökes

Förskollärare sökes till Förskolan Gården i Norrköping. Tjänsten är tillsvidareanställning på 80 % med inledande provanställning i 6 månader. Tillträde 5 augusti.
    Förskolan Gården är en liten förskola som drivs av AB Fröknarna. Här finns 26 barn, sex pedagoger och en kock. Vår ambition är att bedriva barnomsorg med hög kvalitet, med hjälp av välutbildade pedagoger.
   Vi söker dig som har förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation och med gedigen erfarenhet av att arbeta i barngrupp på förskola. Du är van att dokumentera och har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt och tar eget ansvar för såväl din egen som förskolans måluppfyllelse och utveckling. Du är flexibel, engagerad, nyfiken och ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.       Du ser det kompetenta barnet och har förmågan att se varje barn. 
   Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.

 

Vi erbjuder:
Engagerade kollegor, arbetskläder, kontinuerlig handledning av resurspedagog och friskvårdsbidrag.
   Välkommen att skicka din ansökan senast den 3 juni, men gärna tidigare, innehållande CV, löneanspråk och ett personligt brev där du motiverar varför du är den rätta på just denna tjänst. Ansökan  och frågor mejlas till:
kontakt@froknarna.com
Beställ gärna redan nu utdrag ur belastningsregistret, då det kan ta lite tid att få det hemskickat.
   Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

BarnvänligtMässan

Vår goda idé – mässan Barnvänligt – satsar vi på att få till stånd under 2020. 
   Vet du redan nu att du vill du vara med och presentera sund verksamhet eller sunda produkter  – hör gärna av dig. Kontakta oss här.